Cu câți kilometri pe oră se circulă la ora 18:00 în zona Pipera din Capitală?

Coșmarul oricărui șofer este să circule între orele 17:00 și 19:00 în Pipera, zona de Nord a Capitalei. Traficul este infernal, iar cifrele demonstrează acest lucru.

Zi de zi, în zona de nord a Capitalei, se înghesuie 65.000 de oameni pe 70 de locuri de parcare puse la dispoziție de autorități. În jur de 65.000 de mașini tranzitează zona Pipera în fiecare zi.

Conform reprezentanților Waze România, la ora de vârf, viteza cu care se deplasează mașinile în zona Pipera este de 2km/h. Și toate acestea, spre disperarea conducătorilor auto care sunt nevoiți să circule prin cartierul de afaceri Pipera Sud.

Libertatea a lansat campania #salvatipipera prin care se dorește  implementarea cât mai rapidă de soluții care să împiedice sufocarea celui mai aglomerat cartier.

Campania #salvatipipera este o inițiativă a cotidianului Libertatea, susținută de Trustul de Presă Ringier România.

Trimite-ne imagini și videoclipuri la numărul de WhatsApp +40 0729.729.000 sau scrie-ne despre cum crezi tu că ar trebui salvată Pipera la adresa de e-mail [email protected]

Urmărește grupul de Facebook #salvatipipera și povestește-ne cum îți este afectată viața de zi cu zi din cauza nepăsării autorităților.

Implică-te! Semnează petiția #salvatipipera.

Adaugă un comentariu