Cum ar putea arăta Dacia Duster GT

Plecând de la modelul prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, designerul maghiar X-Tomi a realizat o randare a unui ipotetic Dacia Duster GT.

Noul model Duster Sport ar ieșit în evidență printr-o bară de protecție cu design extrem de agresiv și cu jante de mari dimensiuni și elemente decorative de culoare neagră. X-Tomi a realizat și o versiune digitală cu 3 uși pentru noul Duster.

Cu ce vine nou a doua generație Dacia Duster?

Pentru a doua generație a lui Duster, Dacia păstrează ADN-ul recunoscut al modelului, cu stil robust, muscular și o personalitate puternică, scoasă în evidență de elementele ranforsate ale caroseriei și de noua culoare Atacama Orange, disponibilă în premieră pe Duster.

Adio permis în format fizic! În curând, permisul va fi disponibil pe telefonul mobil

Care este cea mai urâtă mașină românească produsă vreodată?

Cum arată în partea frontală?

Grila distinctivă a lui Duster a fost păstrată și pentru această a doua generație, dar a fost integrată altfel cu farurile, care sunt mai late și împinse spre extremitățile mașinii, ceea ce conferă impresia unei lățimi mai mari. Farurile introduc, de asemenea, o nouă semnătură luminoasă, inclusiv prin noile lumini de zi cu LED, divizate în trei secțiuni.

De câte ori a sărutat o mașină în 30 de secunde? | VIDEO

Scădere uşoară a acţiunilor Nissan după descoperirea unor deficiențe calitative

Adaugă un comentariu