Cum arată cel mai spectaculos nod rutier din România. Acesta va face legătura între autostrăzile A10, A3 şi DN1 | VIDEO

Cel mai complex nod rutier din România care va face legătura între autostrăzile A10 şi A3, precum şi cu DN1 ia naștere în apropiere de Turda.

Asociaţia Pro Infrastructura a făcut public cel mai recent video cu Autostrada A10 în zona nodului Turda, cel mai spectaculos nod rutier din România care conectează A10 cu A3 şi DN1.

Nodul de la Turda este prevăzut cu 6 bretele şi va face joncţiunea atât cu Autostrada Transilvania (A3), cât şi cu DN1. Bretelele care fac legătura cu A3 vor avea 2 benzi, iar cele care leagă A10 de DN1 câte o singură bandă. Nodul rutier este parte componentă a lotului 4 din autostrada lungă de 70 de km.

Cel mai probabil, autostrada dintre Aiud și Turda va fi finalizată în toamna acestui an și se va putea circula pe autostradă neîntrerupt de la Cluj-Napoca (Gilău) şi până la Aiud, eliberând DN1.

Vezi AICI IMAGINI!

    George says:

    Categoric! Mai avem destul pana sa ii ajungem din urma pe altii la capitolul asta. Macar avem bunavointa sa o facem! 🙂

    euroak says:

    De ce nodurile rutiere de pe autostrazile romanesti sint atit de complicate? Se cunoaste faptul ca in toata lumea nodurile rutiere sint foarte simple unde se intilnesc doua banale autostrazi. Na noi si iesirile de pe autostrada se intind pe zeci de km cu o gramade de poduri. Se fac oare aceste “intersectii” atit de complicate pentru a se putea fura mai mult? Sau pentru despagubirea grandioasa a celor care si-au cumparat din timp terenuri in locurile cheie de pe autostrada?

Adaugă un comentariu