Cum cureți insectele de pe parbiz rapid și ușor

Cu toții ne confruntăm, mai ales primăvara când plecăm la drum lung sau când mergem pe autostradă, cu problema insectelor care se lovesc de parbriz sau de alte părți ale mașinii și rămân acolo. În multe ori ai observat probabil că nu poți să le îndepărtezi complet, dar te sfătuim să nu renunți pentru că există o soluție pentru această problemă. Iată cum poți să cureți insectele de pe parbriz rapid și ușor.

Ai nevoie de doar câteva produse speciale care îți vin în ajutor și curăță mașina de insecte. Le găsești mai jos.

Cum cureți insectele de pe parbriz și ce soluții ai la dispoziție

În primul rând, ai nevoie de un burete special pentru îndepărtarea insectelor de pe parbriz. Îl găsești în magazinele specializate în piese și produse de îngrijire auto. Un burete pentru îndepărtarea insectelor, cu o dimensiune de 160x100x40 mm, costă 6 lei. Vezi aici cum arată și unde este disponibil pentru comandă online.

Pe lângă burete, vei avea nevoie și de o soluție specială destinată curățării insectelor de pe geamuri.

cum cureți insectele de pe parbriz. ai nevoie de o soluție pentru îndepărtarea insectelor de pe geamuri

Cum cureți insectele de pe parbriz? Folosești o soluție specială pentru îndepărtarea lor de pe geamuri și un burete.

Există mai multe variate de produse din această categorie. Prețul pentru o astfel de soluție este, în general, de 10 lei. Găsești aici recomandarea noastră.

Cum cureți insectele de pe elementele de plastic ale mașinii

Pentru a îndepărta insectele de pe elementele de plastic sau de pe cele lăcuite ale mașinii tale, trebuie să apelezi la o soluție intensivă de curățare care nu atacă plasticul și suprafețele vopsite sau lăcuite.

Poți să cumperi o sticlă cu 500 de ml de soluție cu 17 lei. Un astfel de produs este disponibil pentru comandă online aici.

Cum cureți insectele de pe elementele de crom ale mașinii

Pentru a te asigura că elimini depozitele uscate de insecte fără a ataca suprafața elementelor din crom, ai nevoie de o soluție fără solvenți.

cum cureți insectele de pe parbiz. soluție pentru îndepărtarea insectelor

Cum cureți insectele de pe parbriz și de pe alte părți alte mașinii? Îți recomandăm o soluție specială.

Un astfel de produs costă 34 de lei, poate fi găsit aici și poate fi folosit și pe alte suprafețe, deci îți va fi cu siguranță de ajutor.

Adaugă un comentariu