Cum se poate îmbina o operă de artă cu o mașină ce pare venită din viitor? | VIDEO

Cum arată o mașină a viitorului? Răspunsul este BMW i8. Și totuși, cum arată o astfel de mașină viu colorată? La această întrebare a răspuns o echipă de desgineri italieni.

Pentru a sărbători 50 de ani de BMW Italia, reprezentații BMW au angajat echipa “Garage Italia Customs” pentru un proiect inedit.

Tinerii au reușit cu succes să reproducă pe modelul i8 pictura artistului italian Giacomo Balla intitulată “Lampada ad-Arco”, care se regăsește în Muzeul de Artă Modernă din New York și se presupune că reprezintă “o lampă de stradă alimentată de energie electrică sub lumina lunii”.

Și ce a ieșit este de povestit nepoților. Mașina a fost complet coalantată de echipa de tineri italieni cu detalii din opera de artă și pare că vine din viitor. Rezultatul final a făcut rapid înconjurul internetului și mii de oameni au apreciat BMW-ul.

“Imediat a existat o sinergie cu BMW Italia. (…) Specialiştii de la Garage Italia Customs au primit şansa de a sărbători un automobil care este proiectat spre viitorul mobilităţii. În acelaşi timp, onorează arta italiană cu Giacomo Balla, care este o figură importantă a mişcării futuriste”, a declarat Lapo Elkann, preşedinte şi fondator al Garage Italia Customs.

Vezi AICI realizarea!

taguri
Adaugă un comentariu