Cupra Ateca primește facelift și, odată cu el, un ecran de 9,2 inci

Brandul sportiv iberic își reîmprospătează hot-SUV-ul: Ateca primește mici retușuri estetice și un mare ecran de infotainment. Puterea rămâne aceeași.

Citește și:

Ti-a expirat permisul? Iată actele necesare și procedura completă

VIDEO: Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar ajung să regrete amarnic

Cupra, nou-născutul sub-brand de performanță al Seat, a prezentat imagini și informații cu noul Ateca facelift, care se bucură de mici retușuri estetice și o mare noutate la interior.

La exterior, pe lista de echipamente standard au intrat acum și farurile full LED, în timp ce rama grilei frontale și barele de pe plafon sunt din aluminiu. Sistemul de evacuare Akrapovic și jantele de 19 inci vin, de asemenea, în dotare standard.

La interior, Cupra Ateca facelift se laudă cu un nou ecran pentru sistemul de infotainment, care măsoară acum 9,2 inci și care primește un asistent virtual activat prin comandă vocală. Pe lista de noutăți la interior se înscriu și scaunele sport, oferite acum ca dotare standard și care pot fi comandate și în Alcantara. Volanul, care integrează butonul de pornire/oprire a motorului, este de asemenea nou.

Sub capotă, Ateca facelift rămâne la fel de puternic: unitatea TSI de 2,0 litri dezvoltă 300 CP și 400 Nm. Ajutat de sistemul de tracțiune integrală 4Drive și de transmisia automată cu șapte rapoarte, Cupra Ateca poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. La capitolul tren de rulare, Ateca facelift se bucură de un sistem de direcție îmbunătățit.

Adaugă un comentariu