Dacia Duster așa cum nu l-ai văzut niciodată

Dacia Duster este deja la cea de-a doua generație, iar designul său a evoluat frumos de-a lungul anilor.

Ne-am întrebat cum ar fi arătat situația dacă lucrurile nu s-ar fi schimbat prea mult de la conceptul prezentat în 2009, respectiv dacă a doua generație a modelului ar fi păstrat ‘fața’ primei generații a SUV-ului din Mioveni.

Mesaj pentru cititorii și abonații Auto Bild România

Ei bine, dacă erați curioși ce s-ar fi întâmplat dacă prima generație a lui Dacia Duster ar fi primit direct blocurile optice, grila frontală și bara de protecție a conceptului, avem răspunsul mai jos. Evident, ne-am gândit și la posibilitatea unei întâlniri între conceptul Duster și cea de-a doua generație a modelului. Cu ocazia asta, aflăm și cum ar arăta jantele lui Duster Concept pe Duster 1 și pe Duster 2.

Dacia Duster 1.3 TCe 4×4: DUSTERoidul

Mergând mai departe, am aflat și cum ar fi putut să arate Duster dacă nu ar fi primit o parte frontală complet nouă și nici măcar facelift-ul din 2013, ci ar fi trecut la cea de-a doua generație direct cu blocurile optice, grila frontală și bara față a primei generații a SUV-ului. Spre deosebire de celelalte două idei, aceasta ar fi o posibilitate realizabilă artizanal dacă ai un tinichigiu îndemânatic în agenda telefonului tău, dar de ce ți-ai dori așa ceva?

ARO 244 Cosworth din 1996: cea mai bună mașină românească?

Foto: Auto Bild România. Preluarea acestor imagini fără acordul scris al redacției este interzisă.

Adaugă un comentariu