Dacia și Renault testează viitoarele Duster, Sandero facelift și Clio facelift pe drumurile din România

O serie de imagini cu câteva modele Dacia și Renault acoperite de camuflaj au fost surprinse de un român pe drumurile din județul Dâmbovița. Din declarațiile aceastuia (pentru că pozele nu sunt foarte clare), constructorul român testa viitoarea generație Duster și noile Sandero facelift. Alături de cele două modele românești, se afla și un viitor Clio facelift.

Dacia Logan și Sandero facelift vor debuta anul acesta în cadrul Salonului Auto de la Paris. Cât despre Dacia Duster, cea de-a doua generație a SUV-ului de la Mioveni este programată să fie prezentată publicului la începutul lui 2017 (cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Geneva).

Viitoarea generație Dacia Duster va crește în dimensiuni (4,5 metri lungime) și va adopta o platformă nouă, deja existentă în grupul Renault-Nissan. Aceasta va reduce masa totală a mașinii și promite o rezistență îmbunătățită. În dreptul motorizărilor, aceleași zvonuri spun că vom vedea propulsoare noi, turbo, care promit performanțe mult mai bune. O cutie automată este și ea luată în calcul.

De asemenea, interiorul va putea găzdui șapte persoane, însă versiunea cu cinci locuri nu va lipsi din gamă. Tot la interior, clienții vor avea parte de un sistem multimedia nou, iar șoferul va beneficia de o suită de sisteme de asistență.

GALERIE FOTO 

Adaugă un comentariu