De ce merge întotdeauna o mașină în spatele automobilului lui Ion Țiriac atunci când afaceristul se plimbă prin Capitală?

Ion Țiriac este un pasionat de automobile. Cu o colecție ce cuprinde câteva sute, omul de afaceri alege periodic câte un model cu care se plimbă prin București. Ieri, cel mai bogat român a fost surprins la volanul unui luxos Ford GT.

Ion Țiriac a fost fotografiat ieri, pe bulevardul Aviatorilor, la volanul unui Ford GT, model 2006. Mașina sportivă reușea să întoarcă toate privirile. În spatele supercarului lui Țiriac circula îndeaproape un Range Rover care imita mișcările omului de afaceri. Conform surselor auto-bild.ro, în SUV călătoreau bodyguarzii lui Țiriac, gata oricând să sară în ajutorul fostului tenismen dacă situația o cerea.

Țiriac nu știe câte mașini are

Ion Țiriac este cel mai cunoscut colecționar din România. Afaceristul a recunoscut că nu știe câte automobile cuprinde colecția sa: “Nu am nici cea mai vagă idee, dar trebuie să fie undeva la 400. Aici, în România, trebuie să fie doar 180, pentru că mai multe nu au loc. Restul, peste 200 sunt afară”.

Tiriac

    Bunicul says:

    Si? ,de ce merge o masine mereu in spate? Pfui..rahat ..turcesc asta sunteti

Adaugă un comentariu