Depășire pe două roți, în București. Un șofer a devenit cascador fără să vrea

Întâmplare suprarealistă, în traficul din București: un șofer a încercat să ocolească un alt autoturism, dar nu a estimat corect distanța și l-a acroșat. Mașina a „țopăit’ pe două roți, ca urmare a impactului, deși viteza de deplasare era mică.

Filmarea a fost înregistrată cu camera de bord a unui al treilea șofer, care conducea în spatele celor doi, pe un bulevard din București. Vedem în imagini cum șoferul unui Chevrolet Aveo încearcă să ocolească prin dreapta un Fiat 500, însă nu păstrează distanță suficientă față de acesta și ajunge să-l „agațe’.

 

 

 

Efectul este unul neașteptat, despre care suntem tentați să spunem că sfidează legile fizicii: autoturismul Chevrolet se ridică pe cele două roți din dreapta, într-o cascadorie involuntară.

Daunele par a fi strict materiale și, din fericire, minore. Conducătoarea Fiatului pășește afară din autoturism, vizibil în stare de șoc, și se îndreaptă către cel vinovat de tamponare.

Talent la condus cât un copil de 6 ani la pilotat avioane‘, comentează un utilizator pe pagina de Facebook „Info Trafic 24’, acolo unde a fost publicat clipul.

Mașina roșie este vinovată‘, scrie cu haz alt internaut, în condițiile în care ambele autoturisme sunt roșii.

No comment ⭕S. Dan Cascaval

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 11 septembrie 2019

 

Sursa foto: captură video Facebook/Info Trafic 24

Adaugă un comentariu