Dieselgate | Americanii sunt iarăși mai cu moț: VW acordă șase ani de garanție pentru mașinile vândute peste ocean

Pentru a recâștiga clienții americani care și-au pierdut încrederea în brandul german după scandalul dieselgate, Volkswagen acordă cele mai lungi perioade de garanție de pe piața americană. Între timp, clienții europeni sunt în continuare discriminați.

Chiar înainte de începerea Salonului Auto de la New York, Volkswagen a anunțat că oferă o garanție de 6 ani sau 72.000 de mile (aproximativ 116.000 km) pentru SUV-urile sale Atlas și Tiguan care vor intra pe piață anul acesta.

Perioadele de garanție uzuale pe piața americană sunt de 3 ani/36.000 de mile. Unele companii oferă o garanție separată pentru grupul motopropulsor care merge până la 5 ani/60.000 de mile, dar și aceasta este mai mică decât ceea ce oferă Volkswagen pentru întreaga mașină (așa-numita garanție „din bară în bară).

Restul gamei Volkswagen comercializate în Statele Unite va beneficia în continuare de garanția standard de 3 ani/36.000 de mile. Clienții VW vor putea, de asemenea, să comande opțional pachete de garanție extinsă.

Adaugă un comentariu