De-a lungul celor cinci ani de la lansare, din seria SUV-urilor Peugeot 3008 au fost produse un million de exemplare.

Momentul atingerii pragului de un million de exemplare fabricate referitor la seria Peogeot 3008 a fost sărbătorit la fața locului, în uzina de la Sochaux, de către angajații mărcii franceze. Exemplarul cu numărul un milion este o versiune plug-in hybrid, cât se poate de relevantă pentru tendințele actuale din tehnologia și designul automobilelor familiale practice.

La momentul lansării sale din 2016, Peugeot 3008 a atras atenția prin conceptul avansat și original al planșei de bord, numit i-Cockpit. În 2017, Peugeot 3008 a fost distins cu titlul Car of the Year. Dincolo de confirmarea prin cifra de un milion a succesului comercial remarcabil, anul 2021 mai consemnează și modernizarea seriei Peugeot 3008.

Dincolo de actualizările de design și de finisare interioară, notăm și câteva noutăți funcționale interesante la variantele „facelift' ale lui Peugeot 3008: farurile LED au acum și un mod de iluminare special pentru ceață, sistemul de iluminare al mașinii este acum full-LED în dotarea standard, iar dispozitivele de asistare a conducerii au fost perfecționate.

Pe latura designului, se remarcă introducerea unor noi nuanțe de vopsea și a unor noi modele de jante din aluminiu, la care se adaugă opțiunea stlistică Black Pack (printre altele, acesta include jantele San Francisco, având diametrul de 19 inchi).

Adaugă un comentariu