Documentarul „Cursa vieții mele” poate fi urmărit acum și on-line

Unul dintre cele mai frumoase documentare automobilistice produs în România își face debutul pe o platformă de streaming on-line.

Citește și:

Grand Racing Legends – Două documentare dedicate pasionaților de motorsport și cinefililor

Cine nu are bătrâni să-și cumpere – Un documentar despre BMW Seria 3 E30

Se știu prea puține despre motorsportul românesc din perioada interbelică, o eră în care eroii se nășteau din garajele bucureștene și creau, prin acțiunile lor, file de poveste absolut fascinantă. Poate cel mai elocvent exemplu este Marin Dumitrescu, devenit unul dintre cei mai emblematici piloți ai motorsportului românesc, a cărui carieră automobilistică s-a întins pe nu mai puțin de trei decenii.

Documentarul „Cursa vieții mele’ descrie traiectoria competițională a domnului Dumitrescu – care anul acesta a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani – punând accent pe unul dintre cele mai importante victorii obținute de acesta, în cursa de la Sinaia din 1950. Acolo, la volanul unui BMW 328, se impune în fața unor rivali de seamă precum Petre Cristea, Jean Calcianu sau Alexe de Vassal.

Filmul, până acum disponibil pe DVD, își face debutul și în on-line, pe platforma de steaming Vimeo Video on demand. Tot aici găsiți și alte documentare BMW precum Adrenalin (subtitrat în română) sau No Limits.

Vizionare plăcută!

Adaugă un comentariu