Doi hoți au furat un BMW super luxos în mai puțin de 60 de secunde

Doi infractori au reușit să fure un BMW în valoare de 50.000 de lire în mai puțin de un minut. Ei au reușit să fenteze sistemul de securitate cu ajutorul unui dispozitiv cumpărat de pe internet. Astfel, infractorii au reușit imediat să deblocheze mașina și să-i pornească motorul, relatează Daily Mail. 

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Ce a făcut un român, supărat că mașina nu pornește. A luat ciocanul și…

Proprietarul bolidului a povestit că a auzit cum pornește motorul vehiculului, în timpul nopții. Când a ieșit să vadă ce se întâmplă, hoții deja plecaseră cu mașina sa.

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Motocicletele zburătoare din Star Wars au devenit reale! Ce țară le folosește

Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum cei doi infractori se aproprie de BMW, iar aproape imediat au și reușit să deblocheze ușile și să se urce la volan. Se pare că aceștia au folosit un dispozitiv care păcălește sistemul de securitate al mașinilor care nu au cheie. Motorul unor mașini pornește doar la o apăsare de buton, iar dispozitivul folosit de infractori amplifică semnalul folosit de „noua cheie’. Astfel, vehiculul se deschide singur, crezând că proprietarul se apropie. Astfel, hoții reușesc să fure vehiculele de lux în timp record.

Iată cum a avut loc furtul:

taguri
Adaugă un comentariu