Două noutăți de la eJobs, în direct pe monitorul tău!

eJobs, site-ul nr. 1 în recrutarea online, a trecut recent printr-un proces de relansare, atât la nivel de produs, cât și la nivel de brand. Dar sperăm că știați deja despre acest moment important din viața noastră.  Ceea ce probabil nu știați este că ne-am propus să lansăm și să relansam constant tot felul de lucruri faine. Pentru că oamenii faini merită și mai multe lucruri faine, nu crezi? Așa că, iată-ne mai puși pe treabă că niciodată, lansând 2 noutăți, ambele din zona editorială: Career Center – secțiunea de content eJobs – și proiectul Corporația.

Hai să le luăm pe rând, să ajungă la toată lumea ☺

Secțiunea Career Center’ de pe eJobs.ro: asistentul tău personal, gata să te ajute oricând în carieră

Am plecat pe noul drum afirmând că orice angajat merită mai mult. Noi chiar credem în asta! Si pentru că nu vrem să aruncăm cu vorbe-n vânt, ci mai degrabă să walk the talk’, cum ar zice englezul, ne dorim să îi ajutăm pe bune pe cei care vor să-și schimbe locul de muncă sau să devină mai buni pe jobul lor.

Am stat și ne-am învârtit, ne-am gândit și răzgandit, pană ne-a venit ideea: ce bună ar fi o secțiune de carieră pe site-ul nostru! Ei bine, Career Center este un fel de asistent personal al tuturor. Indiferent de industria sau de domeniul în care lucrați, Career Center vă ajută să înțelegeți mai bine ce post vi se potrivește, ce fel de companie vă prinde, ce meserie v-ar veni mănusă. In plus, vrem să arătăm că în România există mulți oameni frumoși, oameni ambițioși, nebuni frumoși, oameni care au reușit pe plan profesional, deoarece fac zilnic exact ceea ce le place.

Pentru voi, vom vorbi cu oamenii de decizie din industria de resurse umane, prin fața cărora au trecut mii sau chiar zeci de mii de potențiali angajați. Vouă vrem să vă prezentăm cum cred ei că trebuie să arate CV-ul ideal sau interviul perfect. Astfel, vă vom fi alături în călătoria către jobul dorit. Pentru voi, vom urmări cu atenție evoluția companiilor și a economiei în ansamblu. Vouă vrem să vă spunem ce „se poartă’ în HR, ce mai caută corporațiile, cum poate fi convins un recrutor sau cum poate tehnologia să lucreze în folosul vostru.

Ești curios? Poți să vezi în detaliu care-i treaba cu noua secțiune Career Center de pe eJobs.ro. O să te ajute, promitem!

eJobs Career Center

Secțiunea Corpo/Ratia’ de pe eJobs.ro – colegul mucalit care te face să râzi cu el și,… de el!

Nu știm dacă am mai zis asta, dar umorul face parte din ADN-ul echipei eJobs: fără umor #viataepustiu și credem că este datoria noastră să luăm umorul în serios și să-l ducem mai departe, pe monitoarele angajaților din .ro.

Si am făcut acest lucru tot prin intermediul noii secțiuni Career Center de pe eJobs, unde am creat o rubrică haioasă: Corpo/Rația.

Corpo/Rația găzduieste  glume cu tușe fine și strengării elegante. Tot umorul poartă marca Times New Roman, prietenii noștri cu talent și haz.

Din programul de relaxare, menit să destreseze orice angajat din corporații (și nu numai, să fim serioși!), avem articole despre pățănii-la-limita-realității, corposcop cu previziuni astrale, meteo cu prognoze aproape mereu corpo-triste și multe alte glumițe pe care te lăsăm să le descoperi singur.

Hai, dă cu încredere click pe nouă secțiune Corpo/Rația de pe eJobs.ro. Te vei distra, serios îți zicem!

Ne oprim acum. Dar nu ne oprim aici!

Cum îți ziceam și la început: ne-am propus să-ți propunem constant lucruri faine. Deci, fii sigur că o să ne auzim în curând cu alte vesti bune marca eJobs. Până atunci, poate ne zărim la scroll pe noul website www.eJobs.ro.

Despre eJobs

Înființat în 1999, eJobs este inițiatiorul pieței locale de resurse umane online și lider al industriei, atât în România, cât și la nivel regional. 3,2 milioane de profesioniști folosesc eJobs.ro pentru a aplica la zecile de mii de locuri de muncă publicate de către 18.000 de angajatori activi ce utilizează eJobs în procesele lor de recrutare. Platforma este deținută de societatea eJobs Group SRL ce are, ca unic acționar, trustul Ringier România, parte a Ringier AG.

Adaugă un comentariu