Drifturi în parcarea unui mall din București, oprite de polițiști

Drifturi oprite de polițiști, vineri seară, în parcarea unui complex comercial din Băneasa. Deși evenimentele cu mai multe persoane sunt interzise în București de către autorități, mai mulți tineri au sfidat regulile și  s-au strâns în sectorul 1 pentru câteva ore de distracție, transmite Poliția Capitalei.

Cum în București viața de noapte s-a stins din cauza pandemiei de coronavirus, tinerii caută metode să fenteze legea. Astfel, au mutat distracția din cluburi în parcările comerciale. Vineri seara zeci de tineri s-au întâlnit în parcarea unui centru comercial din Băneasca pentru a participa la drifturi, însă distracția le-a fost stricată imediat de dechipajele de poliție.

„În această seară, polițiști din Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, Secția 2 Poliție și Serviciul Acțiuni Speciale, cu sprijinul Jandarmeriei, a intervenit în parcarea unui complex comercial din sectorul 1, unde începeau să se strângă mai multe persoane, zona fiind cunoscută pasionaților de drifturi’, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Polițiștii efectuează verificări cu privire privire la autoturismele identificate, precum și cu privire la respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu