Echipa de teste AUTO BILD 2017 / update Video

Echipa Auto Bild a dat startul evenimentului „Echipa de teste. Pentru prima etapă am pregătit un program deosebit la volanul noului Mitsubishi ASX. Bonus: numeroase premii la finiș.

Auto Bild a dat startul unei noi provocări  cu noul Mitsubishi ASX. Cititorii revistei Auto Bild care s-au înscris la concursul Echipa de Teste sunt chiar în acest moment pe pista de la Amckart și fac încălzirea pentru concursul de îndemânare.

Pentru concursul ”Echipa de teste” sunt disponibile două autoturisme: Mitsubishi ASX 1,6 Diesel M/T Invite+ 4WD AS&G și Mitsubishi ASX 2,2 Diesel A/T Instyle 4WD.

Pentru a face întrecerea mai palpitantă concurenții au folosit modelul Mitshubishi ASX cu motorizarea 1,6 litri de 114 CP și cutie manuală cu șase trepte.

Vezi în clipul video cum a fost ediţia Echipa de teste din acest an

Echipa de teste

Ediția din acest a evenimentului ”Echipa de teste” și-a desemnat câștigătorii:

Locul I

Răducea Cristian

Locul II

Bordei-Chirică Cristian

Locul III

Băleanu Alexandru

Ai ratat evenimentul din iulie 2017? Nu-i nimic. Pregătim și altele pentru acest an. Vrei să testezi cele mai noi mașini, atât pe circuit, cât și în trafic? Vrei să afli toate informațiile și detaliile care stau în spatele unui model nou într-un mediu relaxat, alături de redacția Auto Bild? Atunci te invităm să faci parte din Echipa de teste Auto Bild. Ce înseamnă asta? Dacă accepți să te înscrii în programul nostru, la intervale regulate, te vom invita, alături de alți cititori, să participi la sesiuni de teste gândite în jurul tău. Vei avea ocazia să conduci defensiv pe circuit și vei avea un răspuns la toate întrebările pe care le pui. În plus, deja avem o invitație pentru tine.

Unde se va desfășura evenimentul? Pe circuitul de la AMCKart, unde vom pregăti probe speciale ca tu să poți descoperi toate secretele SUV-ului nipon. În plus, am pregătit o probă de îndemânare la care vei lua parte la volanul lui ASX, dar și premii interesante pentru toți cei prezenți.

Tot ce va trebui să faci este să intri pe www.auto-bild.ro/echipadeteste și să completezi formularul de înscriere. În plus, așa cum a fost și la edițiile trecute, trebuie să ai permis de conducere valabil, cu o vechime de minimum 2 ani și să nu deții licență de pilot profesionist. Prin tragere la sorți se vor alege 25 de participanți, care vor fi invitați să participe la evenimentul Echipa de teste, pe pista de carting AMCKart, situată în șos. de Centură București nr. 5A. La fața locului, în ziua evenimentului, participanții vor primi informații suplimentare despre desfășurarea probelor, detalii despre penalizări, precum și alte informații utile despre derularea competiției.

Adaugă un comentariu