#excELLEntLifestyle Summer Edition: Discounturi speciale la cele mai importante branduri de modă, lifestyle și frumusețe

#excELLEentLifestyle este un eveniment marca ELLE, care își propune să ofere constănțenilor și turiștilor aflați pe litoral o selecție de piese cu discounturi speciale, din cele mai noi colecții ale marilor branduri de modă și lifestyle premium.

După succesul primelor două ediții, de la Cluj și Iași, echipa ELLE, împreună cu cele mai mai importante branduri de modă, lifestyle și frumusețe vor ajunge la Constanța.

Cea de-a treia ediție a caravanei de premium shopping #excELLEntLifestyle va avea loc la Mamaia, în incinta Hotelului Iaki, pe 24, 25 si 26 iulie.

În primele două zile, vizitatorii sunt așteptați în intervalul orar 11:00-21:00, iar duminică 26 iulie de la 10:00 la 15:00.

Și pentru că suntem în plin sezon al reducerilor, brandurile partenere au pregătit selecții ample de piese care beneficiază de discount-uri speciale.

Ediția de vară a #excELLEntLifestyle se adresează atât pasionaților de modă din Constanța cât și celor aflați în vacanță pe litoral. Locația aleasă, Iaki Conference Hall le oferă tuturor celor dornici să descopere și să achiziționeze modă premium, acces facil și atmosfera propice unei experiențe luxury de cumpărături.

În cadrul selecțiilor prezentate în cele 3 zile de eveniment, vizitatorii se vor putea bucura de selecțiile eclectice de produse, care variază de la haine și accesorii high fashion, la bijuterii și ceasuri prețioase, haine pentru copii și piese destinate confortului de acasă.

Și pentru că este un eveniment marca ELLE, stiliștii ELLE sunt prezenți cu cele mai noi sfaturi de stil, recomandări personalizate și consultanță specializată.

Domnica Mărgescu, Fashion Director ELLE, se pregătește pentru o nouă ediție #excELLEntLifestyle: Experiențele de la Cluj și Iași ne-au încântat în primul rând pentru că am avut ocazia să ne cunoaștem cititoarele, să stăm de vorbă cu ele și nu în ultimul rând, să ne bucurăm împreună de o sesiune de shopping stylish&spirited. Abia așteptăm și cea de-a treia întâlnire pe malul mării!’

Brandurile prezente la eveniment vor oferi discouturi speciale!

Iubitoarele de modă au de ales între ținutele și accesoriile propuse de brandurile și magazinele BONPOINT, Burberry, FREYWILLE, GALT Orologerie Elvețiană (Ulysse Nardin, TAG Heuer, Raymond Weil, Mondaine), Inside Home, Karen Millen, Louis Purple, LUMINORI, Maison Ilia (Louis Vuitton, Fendi, Bottega Veneta, Victoria Beckham,Valentino, Dolce & Gabbana), Max Mara Weekend, Païsi, Sport Couture (DKNY, Michael Kors, Just Cavalli, Paul Smith, Vans, Banana Moon, EA 7, MC2 SAINT BARTH, Bikkembergs), Sunglasscurator.com (Dita,Thom Browne, Cutler and Gross, Spektre, 3.1 Phillip Lim, Linda Farrow Luxe), The Place X (Alexander McQueen, Christian Louboutin, Chloé, Gerard Darel, Jimmy Choo, Isabel Marant, Lancel, Kenzo, Carven, Mary Katrantzou și Stella McCartney).

Cei care vor face plata cu cardul  MasterCard® Premium în cadrul evenimentului se vor bucura de prețuri preferențiale.

Top Line oferă tuturor celor care vizitează #excELLEntLifestyle ocazia să descopere și să încerce produse cosmetice profesionale, iar experții Top Line vor recomanda produse specifice fiecărei dorințe și așteptări. Astfel, cei prezenți au ocazia să se răsfețe cu:

  • HairStyling pentru doamne cu Moroccanoil – Cel mai iubit brand al Hollywood-ului și cel mai premiat tratament pentru păr din ultimi 10 ani.
  • Manichiura CND Vinylux – Un brand fashion și inovator, care oferă servicii și produse profesionale pentru unghii în saloanele din întreaga lume, încă din 1979.
  • Styling pentru bărbați cu American Crew – De mai bine de 20 de ani, American Crew este furnizorul oficial al bărbaților pentru produse cosmetice dedicate părului.

În plus, clienții pot achiziționa produsele celor mai cunoscute și iubite branduri – Moroccanoil, Babor, American Crew, Joico și CND, dar și multe alte surprize: la 2 produse achiziționate îi așteaptă un cadou surpriză pentru plajă iar la 3 produse achiziționate primesc cadou o geantă de plajă.

Partenerii oficiali ai #excELLEntLifestyle by ELLE sunt MasterCard®, LEXUS, TOPLINE și Hotel Iaki.

Mai multe informații, aici.

Adaugă un comentariu