Facelift pentru Mulsanne – Video

Bentley actualizeaza nava amiral a flotei sale, Mulsanne, noul model urmand sa fie expus in premiera la Salonul Auto de la Geneva. Noutatile constau in noile pachete Comfort Specification si Entertainment Specification, care subliniaza caracterul exclusivist si luxul la bordul lui Mulsanne.

Pachetul de confort include tetiere, suporturi de picioare si perne umplute cu pene de rata, precum si jaluzele pentru geamurile din spate. Suportuirle pentru picioare cresc confortul calatoriilor lungi, in special atunci cand spatarul banchetei este inclinat, putand fi stocate sub scaunele din fata atunci cand nu este nevoie de ele.

Pachetul multimedia include masute pregatite pentru folosirea tabletelor iPad impreuna cu tastaturi wireless, interiorul lui Mulsanne fiind echipat cu un punct de acces Wi-Fi. In plus, exista monitoare de 8 inci integrate in tetierele scaunelor din fata, fiecare dotate cu DVD Player si hard disk de 20 GB.

Alte optiuni disponibile odata cu faceliftul includ noi culori pentru vopseaua caroseriei, precum si un set de valize lucrate manual de Schedoni.

Adaugă un comentariu