Primele poze oficiale: faceti cunostinta cu noua Mazda2

Mazda a publicat astazi primele imagini si primele informatii cu privile la noua generatie Mazda2.

La nivel estetic, subcompacta nipona isi etaleaza formele speciale care apartin limbajului de design Kodo, alaturi de o serie de elemente preluate de la fratii Mazda3, Mazda6 si CX-5.

Conform oficialilor niponi, noua Mazda2 reprezinta o combinatie unica intre performanta, economie de combustibil si siguranta. In Europa, noua subcompacta nipona va fi disponibila alaturi de motorul diesel de 1,5 litri SKYACTIV-D capabil sa ofere 105 CP si 250 Nm.

Iubitorii motoarelor pe benzina vor avea la dispozitie propulsorul SKYACTIV-G 1.5 care va fi disponibil in mai multe versiuni de putere. Conform producatorului nipon, ambele agregate vor fi disponibile fie cu o transmisie manuala, fie cu una automata.

https://www.youtube.com/watch?v=sGm8cnBdhQU

La interior, noua Mazda2 va sosi cu sistemul inovativ de conexiune MZD Connect. La capitolul siguranta, modelul nipon este dotat cu tehnologia i-ACTIVSENSE care inglobeaza mai multe sisteme si care ar trebui sa-i asigure lui Mazda2 un punctaj bun la viitoarele teste EuroNCAP.

Debutul european al lui Mazda2 va avea loc in octombie, in cadrul Salonului Auto de la Paris, urmand sa ajunga in showroom-uri iarna viitoare.

Mai multe informatii despre noua generatie Mazda2 veti putea citi in numarul 16/2014 al revistei Auto Bild.

https://www.youtube.com/watch?v=lJuWw0_y4Ic

 

Adaugă un comentariu