Cel mai loial fan Porsche? La 80 de ani a cumpărat a 80-a mașină

De la primul Porsche, achiziționat în 1972, Ottocar J. a dezvoltat o pasiune pentru brand. Una care s-a materializat într-o adevărată colecție.

Citește și:

Porsche prezintă noul 911 de competiție: 911 GT3 Cup

Porsche Taycan: drift de record mondial!

Porsche va construi un 911 hibrid, dar nu pentru eficiență la consum

Sunt puțini oameni pe lumea asta care să spună vehement că nu și-ar dori un Porsche în garaj. Ce-i drept, gama de modele este acum atât de diversificată încât e greu să nu găsești un Porsche pe gustul tău. Iar modelele clasice sunt adevărate pietre prețioase care ar orna cu succes orice garaj, oricât de pretențios.

Austriacul Ottocar J. a cumpărat primul Porsche în 1972: un 911 E galben. Anul acesta, pentru a-și cinsti în mod corespunzător ziua de naștere — tocmai ce a împlinit 80 de ani —, Ottocar și-a cumpărat Porsche-ul cu numărul 80: un Boxster Spyder în culoare Miami Blue.

De-a lungul anilor, austriacul și-a „completat’ colecția cu modele care mai de care mai deosebite, ajungând să cumpere o clădire pe care a transformat-o în garaj. Acum deține 38 de modele, dintre care unele de curse. De-a lungul timpului a avut în garaj nouă versiuni de Carrera RS. Îi este greu să spună care îi place cel și cel mai mult. Îl înțelegem.

Adaugă un comentariu