Video greu de urmărit: Un Ferrari 360 Spider este zdrobit dintr-un motiv absurd

Un Ferrari 360 Spider strivit de buldozer nu este ceva ce vedem în fiecare zi, nici ceva la care ne-am dori să asistăm. Din păcate, video-ul despre care vorbim exact asta surprinde: un Ferrari 360 Spider este pur și simplu strivit la ordinul Guvernului filipinez, dintr-un motiv absurd.

Mașina sport din imagini nu reprezenta un pericol pentru nimeni și în niciun caz nu era necesară spulberarea ei. Totuși, autoritățile din Filipine au hotărât că trebuie să acționeze în acest fel radical.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Potrivit Jalopnik, vehiculul fusese importat ilegal în țară, fiind declarat la vamă „piese auto’, în loc de „autoturism’ propriu-zis. Evident, taxa ar fi fost mai mică în primul caz.

Pentru a descuraja pe viitor astfel de tentative, Guvernul a hotărât că acest Ferrari 360 Spider trebuie turtit complet, în ciuda faptului că valoarea sa era estimată în jurul sumei de 122.000 Euro.

Bineînțeles, existau și soluții mai raționale, precum scoaterea mașinii la licitație, așa cum procedează periodic ANAF în cazul vehiculelor confiscate.

În continuare, dacă vă lasă inima, puteți urmări clipul video în care respectivul Ferrari 360 Spider este zdrobit de buldozer:

Adaugă un comentariu