Ferrari 458 Speciale by Novitec Rosso – Un plus de rafinament

In urma cu trei ani, casa de tuning germana Novitec Rosso a sosit cu un pachet pentru Ferrari 458 Italia. Astazi, tunerul din Stetten a pregatit un kit de performanta si un pachet estetic pentru Ferrari 458 Speciale.

La nivel estetic, supercar-ul din Maranello dispune acum de un pachet mult mai agresiv si mai sportiv, dar care frapeaza prin rafinament. Asa cum probabil va asteptati, Novitec Rosso vine cu spoilere noi, cu un splitter frontal modificat, cu un eleron discret si cu un difuzor de aer a carui parte centrala poate fi controlata electric.

Conform oficialilor Novitec Rosso, pachetul exterior imbunatateste si aerodinamica supercar-ului italian, urmand ca acesta sa fie mult mai stabil la viteze de top.

Novitec Rosso a pregatit mai multe pachete de performanta pentru Ferrari 458 Speciale, insa cel mai potent, creste puterea motorului la 636 CP si 572 Nm.

Pentru ca totul sa fie si mai extrem, inginerii Novitec Rosso au tratat cu mult respect partea de evacuare. Acestia au venit cu un sistem fabricat din acelasi material folosit pe evacuarile monoposturilor de Formula 1, iar rezultatul imbunatateste nu doar sunetul motorului, ci si performantele acestuia.

Adaugă un comentariu