Ferrari 488 GTB este disponibil și în România

Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România, a lansat noul 488 GTB. Supercar-ul producătorului italian a putut fi admirat pentru prima dată în Europa în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an.

Versiunea decapotabilă a lui 488 GTB a fost și ea expusă cu mare fast, tot anul acesta, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care s-a desfășurat la jumătatea lunii septembrie.

Ferrari 488 GTB e o maşină fascinantă, cu un habitaclu extrem de confortabil, dar şi cu un exterior futurist, modelul inbinând aşa cum ne-am obişnuit, tehnologia de ultima generaţie cu design-ul exclusivist. De aceea maşina se adresează, cum spun francezii pour le conaisseurs’, a declarat Ion Bazac, președinte Forza Rossa Holding.

2015 ferrari 488 gtb (50)

Ferrari 488 GTB impresionează atât prin partea de design, cât și prin performanțele oferite. Motorul V8 de 3,9 litri turbo propus de Ferrari pe 488 GTB este capabil să ofere 670 CP la 8.000 rpm și 760 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3 secunde, iar repriza 0 – 200 km/h se desfășoară în doar 8,3 secunde.

‘488 GTB este supranumită „ maşină pe care banii nu o pot cumpăra’. Clienţii săi trebuie să aibă „răbdarea unui sfânt„ pentru a se putea bucurq de acest supercar. Dar merită pentru că descoperă putere extremă pentru senzaţii de condus extreme’ a afirmat Dl. Marinel Burduja, Preşedintele Forza Rossa Financial Services IFN.

Adaugă un comentariu