Ferrari introduce garanția extinsă de 15 ani, cea mai mare din industria auto

Pare aproape incredibil, dar avem prima garanție extinsă de 15 ani din industria auto și aceasta vine de la Ferrari și nu de la un constructor generalist. Informația este cu atât mai surprinzătoare cu cât orice mașină de performanță este expusă mult mai mult riscurilor ca anumite componente să cedeze prematur. 

 

Garanția extinsă de la Ferrari va putea fi comandată opțional până la o periaoadă egală cu 15 ani din momentul în care mașina a fost înmatriculată pentru prima dată și se aplică atât mașinilor noi, cât și second-hand. În plus, garanția este valabilă chiar dacă mașina este vândută în acest interval. Pur și simplu, așa ceva nu există în industria auto, nici măcar la un nivel apropiat.

Citește și – Un colecţionar celebru exclus de pe lista pentru LaFerrari Aperta

Din fabrică, orice Ferrari nou vine cu o garanție de 3 ani și cu o perioadă de 7 ani în care orice revizie este gratuită. De acum, garanția poate fi extinsă în trepte până la 15 ani, în contract fiind incluse toate componentele majore, precum motor, cutie de viteze, electronică, tren de rulare sau direcție. Opțiunea este disponibilă și pentru clienții care au întrerupt pentru o perioadă garanția, chiar dacă mașina a fost cumpărată la second-hand, după o inspecție prealabilă.

Iată că cel mai înalt standard de garanție din industria auto vine de la un constructor de supercaruri. Ciudat, nu?

 

 

 

Adaugă un comentariu