Şi bogaţii plâng: un colecţionar celebru exclus de pe lista pentru LaFerrari Aperta

Chiar dacă eşti un renumit colecţionar de Ferrari se poate să fii refuzat de firma italiană la includerea pe lista pentru un model exclusivist. I s-a întâmplat şi unui pasionat al mărcii din Statele Unite care deşi are o colecţie impresionantă de modelel Ferrari nu a fost inclus pe lista pentru modelul aniversar LaFerrari Aperta.

Bijutierul David Lee iubeşte maşinile produse de Ferrari şi este prezent in social media în diferite ipostaze alături de colecţia impresionantă de maşini sport produse la Maranello. Cu toate că deţine foarte multe exemplare exclusiviste David Lee nu a fost printre norocoşii care au putut să cumpere un LaFerrari Aperta.

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini! Nu te-ai fi gândit la așa ceva

Greșeala pe care toți șoferii o fac

A oprit să ajute o tânără cu mașina, dar a avut parte de o surpriză neplăcută! A chemat urgent poliția!

MARE ATENȚIE! Nimeni nu-ți spune asta despre MAȘINILE DIN GERMANIA!

Un material publicat de un celebru ziar american încearcă să elucidieze misterul excluderii milionarului David Lee din lista celor 200 de norocoşi dornici să plătească peste 2.2 milioane de dolari ca să intre în posesia unui LaFerrari Aperta. Se pare că, deşi milionarul american este un client fidel având o colecţie de autoturisme Ferrari ce depăşeşte 50 milioane de dolari, acesta expune prea mult în social media maşinile Ferrari într-un mod pe care compania italiană nu-l agrează.

LaFerrari Aperta – date tehnice

LaFerrari Aperta este modul în care Ferrari sărbătoreşte cei 70 de ani de existenţă. Modelul aniversar LaFerrari Aperta este echipat cu un propulsor V12 care dezvoltă 800 CP/ 700 Nm şi un motor electric care livrează 163 CP. Cu aceste date LaFerrari Aperta accelerează de la 0 la 100 km/h sub 3 secunde, de la 0 la 200 km/h în 7.1 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 350 km/h.

Preţul de achiziţie al unui exemplar LaFerrari Aperta dacă ai avut noroc să ajungi pe listă este de peste 2.2 milioane de dolari. Printre clienţii norocoşi se numără şi celebrul bucătar londonez Gordon Ramsay al cărui LaFerrari Aperta îl puteţi vedea în clipul de mai jos:

Adaugă un comentariu