Coronavirus – Filtre de poliție și de armată pe DN 1, între Ploiești și București

Filtre de poliție și de armată pe DN 1, între Ploiești și București, au fost instituite, luni dimineața, pe ambele sensuri de circulație

Șoferii sunt trași pe dreapta și rugați să le arate, prin geam, agenților și militarilor documentele justificative pentru deplasarea cu mașina, în contextul stării de urgență instituită pe teritoriul României pentru a stopa pandemia de coronavirus. La ieșire din București, spre Ploiești, coloana se întinde deja pe câțiva kilometri.

Atenție! Ordonanţa militară nr. 4 adoptată aseară modifică intervalul orar în care vârstnicii pot ieşi din casă. În acelaşi timp însă, cresc considerabil şi amenzile pentru toţi cei care încalcă regulile impuse prin ordonanţele militare.

Autoritățile au publicat două noi modele simplificate de declarație pe proprie răspundere și adeverință de la angajator pe care persoanele care vor să iasă din casă trebuie să le aibă asupra lor și să le prezinte oamenilor legii. Iată cum arată modele simplificate pentru declarația pe proprie răspundere.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu