Finețuri nipone, pe alese: oferta stilatei serii Mazda CX-60 include patru niveluri de echipare și cinci pachete opționale.

Primul automobil dotat cu propulsie plug-in hybrid (PHEV) al mărcii lansat pe piața europeană, Mazda CX-60 vine să implementeze o nouă abordare armonizată în respectiva zonă comercială. În viitor, în toată Europa va fi distribuită o gamă de modele unică, având aceeași structură a nivelurilor de echipare în toate piețele locale. Schimbările menționate vizează reducerea timpului de livrare, mai multă flexibilitate de stoc la nivel european și o gamă mai largă de opțiuni integrate, cu un grad mai ridicat de personalizare.

Echiparea de bază, denumită PRIME-LINE, a noului CX-60 include o gamă generoasă de dotări pentru un nivel ridicat de confort, siguranță crescută și a asigura plăcerea de a conduce. Printre primele elemente din dotarea standard se remarcă la exterior jantele de aliaj de 18″, faruri, lumini de zi și stopuri LED, iar la interior display-ul central color tactil de 12,3″ cu HMI, alături de ecranul color digital din dreptul șoferului, cu o dimensiune similară, de 12,3″. Conectivitatea este completată de volanul îmbrăcat în piele ce integrează comenzile audio și bluetooth și de compatibilitatea Wireless Carplay cu Android Auto.

Pasagerii au la dispoziție un sistem de climatizare cu două zone și un sistem audio complex, cu recepție radio digitală și opt difuzoare. În funcție de traseu, șoferul poate schimba modul de condus prin sistemul Mi-Drive cu o singură apăsare de buton, comutând între electric, sport și off-road. Un sistem cruise-control inteligent înlesnește parcurgerea unor segmente interurbane lungi. Prețul variantei de start este de 49.490 de euro cu TVA inclusă.

Pentru un plus de dotări, doritorii pot alege nivelul EXCLUSIVE-LINE. Printre elementele pe care le conține se regăsesc jante de aliaj mai mari, de 20', proiecție laser pe parbriz, controlul automat pentru fază lungă (HBC) și senzori de parcare și o cameră video pentru marșarier.

Varianta HOMURA inspiră pasiune și redă un sentiment de confort remarcabil și de eleganță captivantă. La exterior se remarcă jantele de aliaj de 20″ negre, elemente distincte de design la nivelul pasajelor roților, barei față, grilei frontale și oglinzile negre. La interior regăsim iluminatul ambiental și pentru spațiul destinat picioarelor în față și în spate dar și tapițeria din piele neagră. Prețul Mazda CX-60 Homura este de 53.290 de euro cu TVA.

TAKUMI reprezintă cel mai înalt nivel de echipare Mazda CX-60 și evidențiază măiestria japoneză. Takumi conține detalii inedite cum ar fi jantele de aliaj de 20' negre diamond cut și elemente de design premium ce includ tapițerie din piele Nappa albă, ornamente cromate pe grila frontală, inserții de lemn de arțar și textile cu cusături tradiționale japoneze la interior, precum și luminile ambientale care vor crea o atmosferă calduroasă și primitoare.

Pe lângă dotările oferite deja de fiecare variantă de echipare, doritorii mai pot adăuga la nivelurile Exclusive-Line, Homura și Takumi alte pachete opționale care sporesc caracterul premium al noului model Mazda CX-60, în funcție de preferințele fiecăruia. Aceste pachete sunt denumite sugestiv, în funcție de accentul funcțional specific: Comfort (două configurații), Convenience & Sound, Driver Assistance, Panoramic Sunroof.

taguri
Adaugă un comentariu