Follow me: De acum, Aeroportul Henri Coadă este deservit de autoturisme Peugeot

Trust Motors, prin marca Peugeot, a semnat un parteneriat de cinci ani cu Aeroportul Henri Coandă. În cadrul acestui parteneriat, șapte autoturisme Peugeot 3008 Hybrid inscripționate sau vor “zbura” pe pistele, platformele și căile de rulare ale aeroportului.

Dacă ați zburat măcar o dată cu avionul, cu siguranță ați observat o serie de mașini cu inscripțiile Follow me în interiorul aeroportului, pe platforme sau circulând în fața avioanelor. Dar de ce sunt atât de importante aceste mașini în aviație?

Mașinile Follow me deservesc mai multor scopuri, dar mai ales în cazul în care un pilot, după aterizare, nu este familiarizat cu aeroportul și are nevoie de îndrumare asupra zonei în care trebuie să ruleze. Dacă un pilot s-ar “rătăci” sau ar consuma prea mult timp în găsirea locului de parcare sau a traseului către sau dinspre pistă, s-ar putea decala întreg programul de zbor al acelei zile și ar pune alte avioane în pericol. De asemenea, dacă vizibilitatea este mai mică de 150 de metri, mașina Follow me intră în acțiune.

Mașinile Peugeot 3008 Hybrid vor îndruma aparatele de zbor și vor efectua inspecții frecvente pe piste.

Adaugă un comentariu