Ford cheamă în service câteva sute de mașini în România

Ford România va chema în service aproximativ 500 de autoturisme pentru posibile defecțiuni ale motorului. Conform producătorului, defecțiunile ar putea duce la izbucnirea unui incediu sub capotă.

Ford România va rechema în service 500 de autoturisme pentru posibile defecțiuni ale motorului. Conform profit.ro, acțiunea face parte dintr-o amplă rechemare globală care include 360.000 de mașini.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Ford a notificat ANPC cu privire la o rechemare pentru 462 de autoturisme, diferite modele: Fiesta ST, Kuga, Focus, C-Max și Transit Connect, echipate cu motor 1.6 EcoBoost. Mașinile cu pricina au fost fabricate între 2013 și 2015 și au la motor o defecțiune ce ar putea conduce la izbucnirea unui incendiu. Este vorba despre circulația proastă a lichidului de răcire.

La vehiculele afectate, supraîncălzirea localizată a chiulasei motorului poate fi cauza fisurării chiulasei, provocând o scurgere de ulei sub presiune, care poate duce la incendii în compartimentul motorului’, se arată în notificarea trimisă de Ford către ANPC.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Modelele chemate în service vor avea parte de o actualizare a software-ului computerului central, pentru ca șoferul să beneficieze de avertizări sonore și vizuale „când nivelul lichidului scade sub limita necesară’.

Adaugă un comentariu