Ford EcoSport face cu ochiul clienților europeni

Ford EcoSport a primit o actualizare consistentă, menită să-l facă mai atractiv pentru clienții europeni. Crossoverul de clasă mică al Ford este acum mai rafinat, are un tren de rulare îmbunătățit și motorizări mai eficiente.

Ford EcoSport nu s-a comercializat încă în România, dar acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat. Pentru a fi mai atrăgător pentru piața europeană, Ford a îmbunătățit calitatea materialelor și chiar a renunțat la infama roată de rezervă montată pe portiera spate, în favoarea unui kit de reparație pentru roți. Pentru echiparea de vârf Titanium, sunt acum disponibile scaune cu tapițerie parțială din piele, volanul este unul nou, iar ambianța a fost înnobilată cu ornamente cromate. Pachetul de iarnă aduce mult doritele scaune încălzite, dar și parbriz și oglinzi încălzite.

Sub capotă întâlnim noul motor TDCi de 1,5 litri, care dezvoltă 95 CP. Acesta asigură un consum mediu de 4,4 l/100 km. Motorizările pe benzină sunt 1.0 EcoBoost cu puterea de 125 CP și noul 1.5 Ti-VCT.

Trenul de rulare a fost, de asemenea îmbunătățit, având arcuri și amortizoare noi, precum și o bară de torsiune pe puntea spate. Garda la sol a fost redusă cu 10 mm, EcoSport având astfel un comportament mai sigur în viraje. Sistemul de control al stabilității și programul de asistare a direcției au fost modificate pentru o adaptare mai bună la drumurile europene.

Adaugă un comentariu