Ford Mondeo a poposit in Romania

Ford ne-a invitat la Iasi pentru a ne prezenta cea de-a patra generatie a lui Mondeo. Desi nu am avut inca ocazia sa conducem cea de-a patra generatie a sedanului de peste Ocean, oficialii Ford Romania ne-au anuntat ca in scurt timp lista de precomenzi va fi deschisa.

Incepand cu finalul lunii septembrie, Ford va organiza campania de prelansare, si tot atunci vom afla si preturile pentru noua generatie a lui Mondeo. In Romania, sedanul american va fi disponibil in versiunile cu cinci usi si wagon in variantele de echipare Trend si Titanium.

Ford Mondeo iasi

Versiunea entry-level pe benzina a viitorului Ford Mondeo va fi disponibila in compania motorului de 1,5 litri EcoBoost, capabil sa ofere 160 CP. Asa cum deja stiti, motorul este produs in uzinele de la Craiova.

Tot in dreptul motorizarilor pe benzina, noul Mondeo va sosi alaturi de agregatul de 2,0 litri si 203 CP, respectiv 240 CP. Incepand cu luna aprilie a anului viitor, noul Mondeo va putea fi configurat si in compania motorului de 1,0 litri EcoBoost in versiunea de 125 CP.

Pentru motorizarile diesel, Ford anunta motorul de 1,5 litri TDCi de 120 CP, unitatea de 1,6 litri TDCI de 115 CP si motorul de 2,0 litri TDCI in versiunile de putere de 150, 180 si 210 CP, ultima dintre acestea fiind disponibila doar in compania unei transmisii PowerShift.

In ceea ce priveste tehnologiile propuse, cea de-a patra generatie a lui Ford Mondeo va sosi cu Adaptive Headlamp LED (Farauri Adaptive cu LED), cu generatia a doua a sistemului SYNC si, nu in ultimul rand cu tehnologia Inflatable Rear Seats Belts (Centuri spate cu airbag incorporat), care sunt o premiera in industria auto.

Adaugă un comentariu