Cele mai cool utilitare Ford Transit ajung și în România. Iată cu ce se laudă

Ford a prezentat o nouă echipare pentru Transit Custom și Transit Connect, botezată MS-RT și inspirată de modele motorsport autentice.

Citește și:

Ford a prezentat noile Tourneo Connect Active și Transit Connect Active

Noul Ford Bronco debutează ca rivalul direct al lui Jeep Wrangler

Ford Focus Speedster: transformarea unui Focus care a vrut să fie cool

Ford Transit Custom MS-RT și Transit Connect MS-RT sunt rezultatul colaborării dintre producătorul american și divizia motorsport MS-RT, care a pregătit printre altele și Fiesta WRC a echipei M-Sport Ford World Rally Team. De altfel, după acest model a fost inspirată și estetica autoutilitarelor de aici.

Spre deosebire de versiunile standard, noile Transit MS-RT se remarcă prin jante de 18 inci, aripi ușor evazate, spoiler și difuzor redesenate, dar și cu un eleron de lunetă. Evacuările finale au fost și ele redesenate; opțional, clienții pot opta pentru finisajul Ceramic Black aici.

La interior, echiparea MS-RT aduce tapițerie din piele Nappa și piele de căprioară, volan cu inserții de fibră de carbon, ecran central tactic (cu SYNC 3 și comandă vocală), un modem FordPass Connect cu Wi-Fi pentru până la 10 dispozitive conectate concomitent, faruri bi-xenon și cameră retrovizoare.

Ford Transit Custom MS-RT este animat de unitatea EcoBlue de 2,0 litri, cu 185 CP și 415 Nm, în timp ce Transit Connect MS-RT folosește dieselul EcoBlue de 1,5 litri, cu 120 CP și 270 Nm. Ambele modele primesc transmisie manuală cu șase trepte dar pot fi comandate și cu automată cu șase trepte (Transit Custom), respectiv cu opt rapoarte (Transit Connect).

„Cu un design uimitor, specific motorsportului și — pentru Transit Custom — opțiunea de personalizare cu o gamă vastă de culori distincte, vehiculele Transit MS-RT nu se aseamănă cu niciun alt van de pe șosea. Versiunile de carosare MS-RT permit clienților noștri iubitori de raliu să îmbine interesele de afaceri cu plăcerea de a conduce, în siguranță, știind că vehiculul lor modificat este pe deplin omologat de către Ford’, a declarat Brendan Lyne, șeful departamentului Vehicule Comerciale la Ford Europa.

Ford Transit Custom MS-RT și Transit Connect MS-RT vor fi disponibile începând cu această toamnă pe mai multe piețe europene, printre care se numără și România. Prețurile încă nu au fost publicate.

Adaugă un comentariu