Ford Focus Speedster: transformarea unui Focus care a vrut să fie cool

Dacă ți-ai cumpărat un Ford Focus dar te-ai răzgândit și vrei un Speedster cu două locuri, fără acoperiș… au băieții aceștia o ofertă pentru tine.

Citește și:

Au! Ce poți păți într-un accident dacă îți ții picioarele pe bord

Pentru început: nu înțelegem pe deplin de ce ai vrea să renunți la tot ce-ți oferă un hatchback ca Ford Focus pentru a-l transforma în speedster-ul din imaginile de mai sus. Dar exemplarul acesta vine din Rusia, locul unde se caută întrebări doar pentru a da un răspuns.

Nu știm ce anume s-au întrebat băieții de la Focus Market când s-au apucat de acest proiect, însă știm că rezultatul este Focus Speedster: un roadster fără acoperiș, parbriz și uși, care arată, ce-i drept, interesant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Repost @5koleso.ru 🚗 ・・・ Фото этого уникального родстера уже мелькало в нашем в обзоре 👨‍💻новинок Петербургского Международного Автосалона, а теперь подоспело небольшое видео! 📹🎥 Напомним, что этот автомобиль сделали на базе Фокуса 3-го поколения используя оригинальные светотехнику и ВСЕ кузовные панели от новейшего Ford Focus 4, который в живую увидеть в России врятли у кого-либо получится. На наш взгляд получилось очень круто! 🔥🔥🔥А вы как считаете? Оцените ребят по шкале от 1 до 10 ⚙️ #форд #фокус #fordmarket #ford #focus #ford #focus4 #fordfocus4 #speedster #builtfordproud #tuningford #fordmarketservice #fordmarketclub #fordmarket #фордмаркетсервис #форд #фокус4 #фордфокус4 #тюнингфорд #сервисфорд #фордсервис #фордмаркет #focusspeedster

O postare distribuită de FORD-MARKET (@ford_market) pe

Mașina sacrificată este un Focus de generație actuală, căruia i s-a îndepărat, pe lângă cele menționate mai sus, și rândul doi de scaune. În proces, și portbagajul a fost sacrificat. Interiorul, din motive pe care nu le știm, dar le putem bănui, pare a fi preluat de la un Focus de generație anterioară, însă asta nu diminuează în niciun fel caracterul exotic al mașinii.

În acest moment, în gama de modele Ford există doar o singură ofertă de decapotabilă: Ford Mustang. Nu îndrăznim să te întrebăm ce ai alege între un Mustang și un Focus Speedster, însă știm cu siguranță că Speedster va întoarce mai multe capete, chiar dacă poate nu în interes admirativ. Pe când Mustangul Cabriolet este, așa cum am aflat pe pielea noastră, o fabrică de zâmbete.

Adaugă un comentariu