Ford Mustang Cabriolet 2.3 EcoBoost – Fabrica de zâmbete

Am testat noul Ford Mustang Cabriolet în versiunea cu facelift. Schimbările sunt minore și asta nu e deloc rău!

BUCURIA poate să vină din lucrurile mici. Sau și din motoarele mici în raport cu ceea ce te-ai aștepta în mod normal. Ați auzit, cu siguranță, până acum de Ford Mustang și sunteți sigur familiarizați cu varianta sa decapotabilă. Primul Mustang modern adus oficial în Europa a primit un facelift discret anul acesta, iar noi l-am luat la test ca să aflăm dacă este la fel de plăcut cum era înainte și cât de mult se simt anumite îmbunătățiri aplicate de cei de la Ford. Vestea bună este că Mustang Cabrio poate fi la fel de plăcut ca unul cu V8 dacă știi exact pentru ce îl cumperi.

La finalul zilei, Chevrolet și al său Camaro s-au retras din Europa de ani buni, iar Ford are biletul VIP pentru experiența unei mașini americane pur sânge. Iar pe aceasta o poți trăi și cu 2.3 EcoBoost, nu trebuie neapărat V8. Pentru că Mustang nu se cumpără neapărat pentru ce poate să facă în linie dreaptă sau pe viraje, ci pentru cum te simți la volan. Iar pe asta nu aveau cum să o greșească boșii de la Ford.

Citește și:

ŢEPE URIAȘE cu maşini SECOND din Germania! Citeşte ca să nu plângi după BANI în arestul Poliţiei

CEA MAI TRISTĂ VESTE: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher!

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Milioane de ŞOFERI fericiți! Se dă LEGE pentru ieftinirea benzinei! De când se aplică

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Noua transmisie automată a lui Mustang are zece trepte, mai multe decât ai avea nevoie, dar numai bune pentru plimbări relaxante. Suspensia este și ea adecvată pentru ceea ce englezii ar numi cruising, iar direcția este din același regn. Vestea bună este că te poți bucura la fel de mult de un Mustang și fără să fii cel mai rapid pe viraje sau în linie dreaptă, iar mașina asta are cel mai bun raport între preț și cum arată din clasă. O să îl privești cu aceeași mândrie și peste zece ani, pe când un echivalent german o să înceapă să-și arate vârsta pe atunci. Mai departe, restul nici nu contează dacă ți-l permiți. Iar cu 2.3 EcoBoost, o să ai destui bani să-l alimentezi pentru orice drum.

Verdict

Mustang este o mașină pe care o cumperi pentru cum te face să te simți la volan și pentru cum arată. Nu este șeful virajelor și al liniilor drepte, dar nu ăsta este scopul acestui model. Este best-buy în categoria preț/aspect!

Adaugă un comentariu