Formula 1 își face televiziune proprie

MERCEDES AMG PETRONAS F1 W04 Formel-1-Rennwagen des Teams MERCEDES AMG PETRONAS in der Saison 2013. Die Werksrennmannschaft erreicht 2013 drei Siege und insgesamt neun Podiumsplätze. MERCEDES AMG PETRONAS F1 W04 Formula One racing car of the MERCEDES AMG PETRONAS team in the 2013 season. The works racing team posted three victories and a total of nine podium finishes in 2013.

vezi galeria foto

Organizatorii Campionatului Mondial de Formula 1 au anuntat ca vor lansa propriul serviciu de televiziune la cerere, denumit F1 TV'.


Asta este LEGEA CARE VA DUCE LA DISPARIȚIA SAMSARILOR!

A MUTAT O MAȘINĂ 5 METRI în București și A PRIMIT 9 LUNI DE ÎNCHISOARE!

Acest nou serviciu, descris drept un mijloc inovator pentru fani de a-si imbunatati si a se bucura de experienta lor in cursele de Grand Prix', urmeaza sa fie oferit iubitorilor celei mai importante competitii automobilistice din lume in cursul acestui sezon, care va debuta pe 23 martie, cu Marele Premiu al Australiei de la Melbourne.

Nu ai ASTA în mașină mereu? AMENDĂ 525 DE LEI!


VIDEO Ți-o mai amintești pe ȘOFERIȚA TUPEISTĂ care a făcut show cu un polițist?

Serviciul va putea fi accesat initial doar de pe calculatoare, urmand sa fie create ulterior aplicatii TV si mobile.

Toate antrenamentele libere, calificarile si cursele vor fi transmise in direct, cu conferinte de presa si interviurile luate inainte si dupa fiecare cursa', pentru un tarif cuprins intre 6,5 si 10 euro pe luna, insa va fi posibila si plata unui abonament anual.

Sursa: hotnews.ro

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE