Un bărbat din București a fost condamnat penal după ce și-a mutat mașina 5 metri

Un bărbat din Capitală a fost condamnat pe fond la o pedeapsă de 9 luni și 10 zile de închisoare de Judecătoria Sectorului 5 după ce în data de 3 iunie 2016, având permisul de conducere suspendat și numerele expirate, s-a urcat la volan pentru a muta mașina două locuri de parcare mai încolo pentru a face loc unei autoutilitare REBU.

Masina ta se încălzește greu? Uite un pont ca să nu mai tremuri 20 de minute în automobil!

Cum să-ți dezaburești rapid și ușor geamurile!

Pedeapsa a fost amânată pe un termen de încercare de doi ani, iar decizia nu este una definitivă putând fi atacată la Tribunalul București.

Ce înseamnă acest simbol de pe mașini

Greșeala pe care toți șoferii o fac

„Constată că infracțiunile deduse judecății sunt concurente și, contopind pedepsele anterioare, stabilește pedeapsa rezultantă de 9 luni și 10 zile închisoare’, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 5.

Povestea Daciei Deceneu, mașina îndrăgită de Nicolae Ceaușescu, interzisă de Elena: Nicule, nu e nici cal, nici măgar’

Cum i-a lăsat ARO 240 mască pe japonezi în anii 70

Ce a spus acuzatul

Este cazul lui Daniel Nicolae Bufu, care, în fața instanței și-a recunoscut faptele. „Recunosc și regret fapta. Eram pe o stradă, în spatele blocului, unde aveam parcată mașina. Numerele erau expirate de câteva săptămâni și aveam carnetul suspendat. A apărut mașina de gunoi de la REBU și a trebuit să mut autoturismul câteva mașini mai încolo, 5-6 metri, e o stradă foarte mică. Când am mutat mașina, după colț a apărut Poliția. Știu că nu aveam voie să urc la volan, dar nu puteam să o împing, pentru că nu aveam cu cine. Îmi pare rău’, a declarat bucureșteanul, audiat la ultimul termen de judecată.

UIMITOR! Cum își bat joc românii de mașinile altora: „Situații incredibile pe care NU LE-AM CREZUT POSIBILE’

Sursa: evz.ro

taguri
    Bucur says:

    Daca nu ai permis si te-ai urcat in autoturism ai pornit motorul si s-a invartit roata inseamna “conducere pe drumurile publice fara permis = fapta penala “!Si daca lovea un copil si-l omora s-au il vatama corporal ?

    Murphy says:

    sa inteleg ca tu nu stiai ca pe acolo trec masinile de gunoi?

Adaugă un comentariu