Ți-o mai amintești pe șoferița tupeistă care a făcut show cu un polițist? Clipul cu ea a depășit un milion de vizualizări | VIDEO

Sute sau chiar mii de oameni s-au certat în România cu polițiștii de la circulație. O șoferiță a rămas însă în istoria YouTubului după ce a făcut scandal, deși consumase băuturi alcoolice.

Lacrimi de bucurie: Schumacher își va vedea copii crescând!

Cum se fura o mașină într-un minut, fără chei

Femeia a fost oprită în urmă cu doi ani pentru un control de rutină. Aceasta a consumat alcool, lucru care s-a văzut și în fiolă. Ambițioasă din fire, femeia voia să știe cu exactitate legea pentru care urma să rămână fără permis pe o perioadă de 90 de zile.

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?’

Aceasta a căutat în zadar pe Internet o lege care să-i dea dreptate, iar polițistul aproape că și-a pierdut răbdarea. “Doriți să semnați procesul verbal sau nu? Dacă vă simțiti nedreptățită, puteți să contestați la judecătorie”, i-a spus omul legii șoferiței.

Clipul postat pe YouTube pe 2 iulie 2015 a depășit recent peste un milion de vizualizări.

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

Știi ce simbolizează dungile acestea de pe anvelope?

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

    nico says:

    Doar o alta parasuta ametita care se crede cea mai cea…. de ce le mai dam atentie specimenelor de acest fel? In alte tari era luata cu fulgi cu tot si dusa sa se dezmeticeasca la racoare. Unii inteleg complet aiurea notiunea de libertate. Drepturi da,obligatii ba. Si maimutele din India care iti fura mancarea din mana au mai mult bun simt…..

    Groza says:

    Daca face pe nebuna o salti.Dar si tu politist daca gresesti prebuie sa dai socoteala.

    Gigi says:

    O cheamă irina gorga. E cîntăreață la petreceri…. opis band.

Adaugă un comentariu