UPDATE – Formula 1: Imagini cu noile pneuri Pirelli cu jante de 18 inch (video)

UPDATE: Lotus a realizat miercuri dimineata testul cu noile pneuri Pirelli cu jante de 18 inch. Astazi, producatorul italian a publicat si primele imagini cu masina Lotus incaltata cu anvelopele noi.

In cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Silverstone care a avut loc weekend-ul trecut, Pirelli a anuntat ca miercuri, 9 iulie, va testa un concept de pneuri cu jante de 18 inch.

Testul va fi efectuat de echipa Lotus, iar la volanul monopostului se va afla pilotul de teste Charles Pic.

Pentru a ne tine putin pe jar pana la dezvaluirea rezultatelor finale, Pirelli a publicat un set de imagini generate pe calculator si un clip cu viitoarele pneuri cu jante de 18 inch. Atat oamenii din Formula 1, cat si reprezentantii Pirelli au analizat de mai multa vreme aceasta oportunitate de a trece la pneurile cu jante de 18 inch in locul actualelor anvelope, intrucat primele dintre cele amintite mai sus sunt mai relevante pentru industria automobilelor de serie.

Cu mai multe detalii despre pneurile cu jante de 18 inch, vom reveni imediat dupa ce Pirelli va publica rezultatele oficiale. Sezonul 2014 de Formula 1 va continua pe 20 iulie cu etapa din Germania de pe circuitul Hockenheimring.

Via | Formula 1

Adaugă un comentariu