A fost vandut ultimul Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder a fost un succes de piata total. Wolfgang Hatz, seful germanilor care se ocupa de departamentul de cercetare si dezvoltare, a confirmat ca ultimul exemplar al hypercar-ului a fost vandut in luna noiembrie.

Totusi, producatorul din Stuttgart va deschide o lista de asteptare, in cazul in care unii clienti vor decide sa anuleze comanda din pricina timpului de asteptare ridicat.

“Am fost convins ca vom reusi sa comercialziam toate exemplarele, iar ceea ce este si mai satisfacator consta in faptul ca vanzarile au fost accelerate in urma review-urilor care au confirmat ca masina face tot ce am promis noi”, a declarat oficialul german.

Din cele 918 exemplare ale lui Porsche 918 Spyder, 297 au ajuns pe teritoriul Statelor Unite, iar Germania si China au si ele cate 100 de exemplare fiecare. Intrebat daca va exista un succesor pentru 918 Spyder, Hatz a spus ca da.

In ceea ce priveste concurenta, LaFerrari a reusit sa vanda toate cele 499 de unitati foarte rapid, iar cele 375 de exemplare ale lui McLaren P1 s-au vandut in cateva luni de la debut.

Via | Autocar

Adaugă un comentariu