Gabi Tamaș, prins conducând cu 205 km/h, băut și fără permis valabil

Gabi Tamaș, fundașul central al lui Hapoel Haifa, are din nou probleme din cauza alcoolului. Fotbalistul a fost reținut luni seara de polițiștii israelieni, după ce s-a constatat că se urcase beat la volan, depășise mult limita de viteză și nici măcar nu deținea un permis de conducere valabil. Gabi Tamaș va fi judecat astăzi pentru faptele sale.

Fundașul român în vârstă de 35 de ani gonea cu 205 km/h pe o autostradă din Israel, pe o porțiune unde limita de viteză era de 90 km/h. Mai mult decât atât, aparatul etilotest a dezvăluit că Gabi Tamaș avea o alcoolemie de 0,773 mg/l alcool pur în aerul expirat, în condițiile în care maximumul admis în țara respectivă este de 0,24 mg/l. Practic, a depășit „pragul’ de trei ori.

Presa internațională scrie că Gabi Tamaș se afla în mașină împreună cu două femei, în momentul în care a fost tras pe dreapta de polițiști. Fotbalistul român a fost arestat și urmează să își afle astăzi sentința, la tribunalul din Petah Tikva.

Gabi Tamaș are o clauză anti-alcool în contract

În mod normal, această escapadă înseamnă automat despărțirea lui Gabi Tamaș de clubul Hapoel Haifa. Potrivit GSP, contractul pe care l-a semnat în 2017 include o clauză anti-alcool, conducerea echipei fiind perfect conștientă de tendința românului de a bea peste măsură. „În caz de comportament nepotrivit, contractul lui va fi terminat’, anunța în 2017 Yoav Katz, patronul clubului.

 

Citește și:

Parcare gratuită în București, pe timpul nopții – Primăria Capitalei a publicat proiectul

Ziua Poliției – Mesajul unui lider de sindicat: „Ne deplasăm la intervenții în coșciuge cu girofar’

Amenzi mai mici pentru șoferi! Proiectul a fost adoptat tacit

Mașinile Volvo vor parca singure, dacă șoferul a consumat alcool

Istoric vehicul – aplicația RAR prin care poți verifica istoricul unei mașini

 

Problemele lui Gabi Tamaș ca urmare a consumului de alcool sunt deja legendare în România. Cel mai sugestiv moment de acest gen rămâne episodul de pe 31 mai 2012, când fundașul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui bloc distrugând ușa imobilului și culcându-se pe palier, pe un preș.

Pe lângă amendă și suspendarea dreptului de a conduce timp de doi ani, Gabi Tamaș riscă să petreacă o perioadă în spatele gratiilor. Decizia Curții va fi anunțată în cursul zilei de azi.

Iată o situație în care viitorul sistem de siguranță marca Volvo s-ar fi dovedit util. Constructorul suedez a anunțat că mașinile sale din următorii ani vor încetini automat și vor parca singure, dacă detectează că șoferul este în stare de ebrietate sau dacă, pur și simplu, nu este apt pentru a conduce.

 

Sursa foto: captură ecran YouTube

    Argus says:

    Dece “…pe toti…? A fost educate de “noi, toti”? Familia este cea care l-a educat, asa ca nu mai culpabilizati “gloata”!

Adaugă un comentariu