General Motors a livrat 500 de milioane de vehicule

General Motors a sărbătorit astăzi atingerea unei borne importante. Producătorul de peste Ocean a livrat 500 de milioane de vehicule de la înființarea companiei în 1908 și până astăzi.

Producătorul american a sărbătorit în toată lumea atingerea frumoasei valori, iar clienții fideli au fost invitați la fabricile grupului din America de Sud și de Nord, Asia, Africa, Europa și China. Pentru a marca acest eveniment cum se cuvine, cinci clienți au primit cadou o mașină.

Cu o astfel de istorie și performanță, era aproape imposibil ca General Motors să nu aducă pe piață și câteva inovații care să revoluționeze piața auto. Dintre acestea amintim primul motor V8, prima transmisie automată și primele airbag-uri într-un vehicul de producție.

“Pentru mine, această aniversare înseamnă mai mult decât un număr impresionant, deoarece 500 de milioane de autovehicule reprezintă 500 de milioane de clienți, precum și poveștile și experiențele acestora. Spunem „Mulțumim!’ de 500 de milioane de ori acestor clienți pentru fidelitatea și încrederea pe care ne-au acordat-o şi este un privilegiu pentru noi să jucăm un rol atât de important în viețile lor”, a declarat CEO-ul Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.

Adaugă un comentariu