Grupul MOL lansează un serviciu de car sharing în Budapesta

Grupul MOL a lansat serviciul de car sharing MOL Limo, în Budapesta, o iniţiativă care reflectă ţinta companiei MOL de a deveni prima alegere a clienţilor şi un pionier în domeniul soluţiilor de mobilitate din Europa Centrală şi de Est.

Ca parte a strategiei pe termen lung MOL 2030, compania îşi propune să se adapteze la dinamica pieţei în schimbare şi să extindă comerţul tradiţional cu combustibil într-o afacere mai largă a bunurilor şi serviciilor de consum.

MOL Limo reprezintă o soluţie care permite utilizatorilor să lase maşina la o destinaţie aleasă de ei şi să continue traseul folosind transportul public sau chiar bicicleta. Prin serviciile de car şi bike sharing – acesta din urmă fiind un serviciu lansat acum trei ani – MOL este principalul furnizor de soluţii de mobilitate pentru locuitorii oraşului Budapesta.

Obiectivul pe termen lung al MOL este extinderea reţelei de car sharing din Budapesta şi în alte zone, în vederea operării unei flote complet electrice, în conformitate cu dezvoltarea infrastructurii pentru autovehicule electrice în Ungaria şi în Europa Centrală şi de Est.

Adaugă un comentariu