HERE maps – Acum și în versiunea cu informații despre trafic în timp real

HERE maps a extins serviciu care oferă informații despre trafic în timp real și în România. Astfel, serviciul asemănător Google Maps promite să te ducă la destinație în cel mai scurt timp.

HERE maps va folosi același cod al culorilor precum Google Maps: verde pentru trafic redus, galben pentru trafic de nivel mediu, roșu pentru zonele aglomerate și negru pentru regiunile blocate. În plus, sistemul va afișa în timp real și circulația în zonele cu benzi reversibile.

Alături de România, HERE maps își extinde serviciul care oferă informații despre trafic în timp real și în Bulgaria, urmând ca în termen scurt acesta să fie disponibil și în Bahrain, Kuweit, Oman și Qatar.

Aplicația HERE maps face parte din pachetul oferit pe toate telefoanele inteligente care folosesc sistemul de operare Windows. Utilizatorii de Android vor găsi aplicația în Play Store. Aceasta funcționează pe orice device care integrează Android 4.1 și mai sus, în timp ce pentru posesorii de produse Apple, aplicația va putea fi descărcată din App Store și va lucra corect începând cu sistemul iOs 7.0.

Via | Softpedia

Adaugă un comentariu