Hibridizare de pick-up: Ford Ranger Plug-in Hybrid va fi disponibil la începutul anului 2025 și va fi dotat cu sistem Pro Power Onboard.

Ford extinde familia pick-up-urilor Ranger și va oferi în curând o versiune cu propulsie de tip plug-in hybrid. Un argument tehnic puternic pentru noul Ford Ranger Plug-in Hybrid: sistemul Pro Power Onboard permite alimentarea cu electricitate a diverselor unelte profesionale.

Ford Ranger Plug-in Hybrid va permite deplasarea cu emisii zero și va oferi cea mai mare valoare de cuplu din gama Ranger, pe lângă atributele sale esențiale legate de remorcare și performanțe în teren accidentat.

Producția lui Ford Ranger Plug-in Hybrid va demara la sfârșitul anului 2024, cu livrări către clienți la începutul anului 2025. Noul model va marca un pas înainte semnificativ pentru planurile Ford de a oferi o gamă completă de opțiuni de propulsie pentru clienții din segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii.

„Ranger Plug-in Hybrid va ajuta clienții să pășească într-un viitor electrificat, cu mai multă încredere și capacitate ca niciodată, menținând în același timp Ranger în fruntea inovației și a poziției de lider în segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii', a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa.

Ford Ranger Plug-In Hybrid va livra cea mai mare valoare de cuplu din gamă, fiind propulsat de un motor Ford EcoBoost pe benzină de 2,3 litri, cuplat la un motor electric și un pachet de baterii, care îi permite să parcurgă în modul pur electric peste 45 de kilometri.

Posibilitatea de exploatare într-un mod pur electric deschide noi perspective pentru proprietarii de afaceri, localizați într-un număr tot mai mare în orașe cu zone restricționate pentru emisii reduse. Capacitatea maximă de remorcare cu sistem de frânare a modelului Ranger Plug-In Hybrid este de 3500 kg – la fel ca la restul gamei Ranger.

Ford Ranger Plug-in Hybrid va oferi, de asemenea, Pro Power Onboard. Sistemul permite clienților să-și alimenteze aparatele electrice pe un șantier de lucru sau într-un camping izolat, conectându-le la prizele de curent încorporate atât în benă, cât și în cabină. Asta înseamnă că generatoarele zgomotoase, voluminoase și grele pot fi lăsate acasă, lăsând mai mult spațiu în benă pentru alte echipamente. 3

„Clienții noștri doresc vehicule electrificate care oferă performanțe ridicate și costuri de exploatare accesibile, fără a compromite ceea ce iubesc la pick-up-ul lor”, a declarat Kumar Galhotra, președintele Ford Blue. “Ranger Plug-In Hybrid propune cea mai bună soluție din ambele lumi și poate fi utilizat atât pentru muncă, cât și pentru distracție și familie. În plus, oferă clienților mobilitate EV cu emisii zero pentru călătorii scurte sau performanțe hibride care oferă capacități incredibile în teren accidentat, sarcină utilă și remorcare. Cu Pro Power Onboard, pentru prima dată, proprietarii de Ranger își pot alimenta cu ușurință atelierele de lucru și campingurile.'

Adaugă un comentariu

Articole similare