Vezi aici trailerul pentru „Hobbs & Shaw”, noul film din seria „Fast & Furious”

Deși au anunțat că nu vor reveni în „Fast & Furious 9′, Dwayne „The Rock’ Johnson și Jason Statham nu se despart cu adevărat de îndrăgita franciză.

Cei doi fac pereche într-un spin-off al seriei, intitulat „Hobbs & Shaw’, pentru care fanii au toate motivele să se entuziasmeze. Spectatorii se vor reîntâlni în sala de cinema cu Luke Hobbs (Dwayne Johnson), membru al Serviciului de Securitate Diplomatic, și cu mercenarul Deckard Shaw (Jason Statham).

Inamici declarați, cei doi sunt nevoiți să lase deoparte neînțelegerile și să-și unească forțele pentru a opri un inamic comun: Brixton (Idris Elba), un bărbat cu superputeri dobândite artificial, care se prezintă ca fiind „tipul rău’.

„Hobbs & Shaw’ este regizat de David Leitch, cineast renumit pentru „Atomic Blonde’ și „Deadpool 2′, deci sperăm la urmăriri de mașini și lupte memorabile. Într-adevăr, trailerul oficial al filmului promite acțiune din plin, trasă de păr într-un mod cât se poate de distractiv – trăsătură emblematică pentru seria F&F.

Acesta este primul spin-off al francizei „Fast and Furious’, dar cu siguranță nu va fi ultimul. Vin Diesel a anunțat recent că producătorii schițează alte două filme anexe, dintre care unul va gravita în jurul unui personaj principal feminin.

„Hobbs & Shaw’ ajunge în cinematografele din România pe 2 august 2019.

Citește și:

Duster 1.3 TCe: cât costă la noi cea mai puternică Dacie din istorie!

TOP 25 cele mai vândute mașini în Europa în 2018

Copacii căzuți peste mașini: când și cum pot cere despăgubiri șoferii

În continuare, vă propunem să urmăriți trailerul oficial al filmului:

 

Adaugă un comentariu