Honda Civic Type R poate fi comandată în România

Honda Civic Type R este disponibilă cu caroserie hatchback iar sub capota fabricată din aluminiu, motorul pe benzină 2.0 VTEC TURBO cu 4 cilindri dezvoltă o putere maximă de 320 CP la 6500 rpm şi un cuplu maxim de 400 nm de la 2500 rpm la 4500 rpm.

Honda Type R atinge viteza de 100 km/h în doar 5.7 secunde şi poate ajunge la o viteză maximă de 272 km/h, fiind cea mai rapidă maşină din clasa sa. Noul Civic Type R a parcurs Iadul Verde', unul dintre cele mai dificile circuite, in doar 7 minute şi 43.8 secunde, devenind cea mai rapidă maşină cu tracţiune faţă.

Transmisia este manuală cu 6 trepte de viteză, iar funcţia RevMatch asigură un condus confortabil şi dinamic prin eliminarea şocurilor la trecerea într-o viteza superioară sau inferioară. În ceea ce privește suspensia, sistemul independent Multi-Link pe spate în tandem cu suspensia faţă tip MacPherson, au rolul de a  optimiza manevrabilitatea şi de a spori stabilitatea la frânare. Comparat cu predecesorul său, noul Civic Type R are un şasiu cu 16 kg mai uşor, un centru de greutate coborât cu 10 mm şi oferă o rigiditate torsională mai bună cu 37%.

Noul Civic Type R prezintă 3 moduri de rulare – Comfort', Sport' şi +R', astfel automobilul este mai bine pregătit să facă faţă mai multor tipuri de drumuri şi respectiv, mai multor stiluri de condus. Fiecare mod setează răspunsul accelerației, amortizoarele adaptive, forța direcției şi senzația la schimbarea treptelor de viteză, ca să ofere noului Type R trei personalități diferite.

Noul Civic Type R este disponibil la preţul de 39,522 € TVA inclus, pentru nivelul de echipare GT, iar pentru un plus de sportivitate se pot adăuga o multitudine de accesorii, precum pachetul de iluminare Type R și pachetul din fibră de carbon.

Adaugă un comentariu