Honda confirmă hotărârea: toată gama va fi electrificată până la finele anului 2022

Honda a organizat o conferință de presă online în care a anunțat planurile sale pentru electrificarea întregii game mainstream vândute în Europa până la finele anului 2022.

Planul acesta, numit Electric Vision, nu este nou, dar japonezii au dorit să reconfirme obiectivele anunțate în anii precedenți și să clarifice calendarul de lansări. Astfel, anul 2022 ne va aduce noul HR-V Hybrid, disponibil exclusiv cu sistem de propulsie e:HEV, adică un full hybrid. Tot până la finalul anului 2022, Honda va lansa alte patru noi modele, inclusiv un nou SUV și încă un model electric, în compania actualului Honda e.

Electrificarea la Honda: trei arome distincte

Totodată, pe lângă reconfirmarea planului Electric Vision, Honda a anunțat și o soluție de management al energiei, numită e:PROGRESS. Aceasta le va permite clienților să alimenteze cu energie electrică la cele mai mici prețuri oferite de rețelele la care sunt abonați și să optimizeze consumul pentru a beneficia la maximum de sursele de energie regenerabilă. Toate modelele Honda viitoare vândute în Europa vor beneficia de soluții intuitive de conectivitate integrate pentru a permite noi facilități.

Honda Jazz: Aproape electrică

Integrarea noilor funcții și servicii se va face prin aplicația My Honda+, ce oferă descuierea și încuierea portierelor de la distanță, iar modelele Honda e vor putea activa funcția de cheie digitală, care va putea fi partajată cu până la cinci utilizatori pe lângă contul principal. Totodată, această cheie digitală permite și ridicarea geamurilor de la distanță, deschiderea capacului care acoperă portul de încărcare și, evident, descuierea și încuierea mașinii de la distanță. Toate aceste funcții pot să le facă viața mai ușoară angajaților care împart o mașină aparținând unei firme, de exemplu. Sigur, funcțiile se pretează și utilizării în familie, neexistând restricții între persoane fizice și persoane juridice în această privință.

Honda Jazz Crosstar: Un Jazz de toate zilele

Pentru a primi o ofertă personalizată și mai multe detalii despre fiecare model în parte, vă sfătuim să îi contactați pe cei de la Honda.

Adaugă un comentariu