Hyundai Motorsport dezvoltă primul model electric pentru competitii

Hyundai Motorsport a început dezvoltarea primului model electric pentru competitii la uzina din Alzenau – Germania. Noul model va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în luna septembrie.

Modele precum i20 R5, i30 N TCR si Veloster N TCR, dezvoltate în cadrul diviziei Hyundai Motorsport, au obţinut victorii in competitii prestigioase din întreaga lume. Echipa, aflata la cel de-al saselea sezon in Campionatul Mondial de Raliuri, ocupa in prezent prima pozitie în clasamentul constructorilor intr-unul dintre cele mai disputate campionate din lume.

Urmand directia industriei auto, care dezvolta tehnologii electrice si hibrid, lumea motorsport a pus bazele unor competitii cu modele hibrid sau electrice, care atrag un public numeros. Obiectivul Hyundai este de a dezvolta modele de inalta performanta si in acest segment, consolidand angajamentul marcii de a proteja mediul inconjurator.

Începe o noua era in cadrul Hyundai Motorsport. In ultimele luni, echipa din Alzenau a lucrat intens pentru dezvoltarea modelului electric, care va fi dezvaluit in curand’, a declarat Andrea Adamo, directorul echipei Hyundai Motorsport.

Adaugă un comentariu