Iașiul are cea mai performantă tinichigerie-vopsitorie din Europa de Est. Cât a costat investiția

România se laudă acum cu prima sa tinichigerie-vopsitorie-caroserie cu linie robotizată, de altfel o premieră pentru Europa de Est. Investiția aparține celor de la Tester Group.

La Lețcani (județul Iași) a fost inaugurată o linie robotizată de tinichigerie-vopsitorie-caroserie, un centru de 2.000 de metri pătrați echipat cu cea mai nouă tehnologie din domeniu. Investiția aparține Tester Group și se ridică la 2,5 milioane de euro. 

„Tot ceea ce facem are ca scop satisfacerea nevoilor clienților noștri, iar Casa Auto Centru Tehnic va oferi o nouă perspectivă asupra felului în care oamenii interacționează cu domeniul reparațiilor auto. Deschidem prima tinichigerie vopsitorie-caroserie din România și Europa de Est dotată cu linie robotizată pentru reparații de o calitate ireproșabilă efectuate într-un timp foarte scurt’, a declarat Bogdan Toporaș Pițigoi, președintele Tester Group.

Casa Auto promite o calitate ireproșabilă a reparațiilor și timpi scurți de efectuare a reparațiilor; clienții vor primi, gratuit, mașină la schimb pe durata procesului de reparație și vor putea verifica în timp real evoluția acestuia, folosind platforma online a centrului tehnic.

Adaugă un comentariu